Bylinky a koření v praxi I. - v energii JIHu
týdenní on-line kurz

+ on-line Bylinkové vaření

Vítáme Tě na těchto stránkách a věříme, že zde najdeš, co hledáš

Dovol nám, abychom se Ti představily.

Jmenujeme se Simča a Romča.
Každá jsme jiná, máme jiné zájmy, přesto jsme se rozhodly se spojit a vytvořit společný projekt. Obě jsme koučky a lektorky metody JIH a tam to všechno začalo

Simča

to jsem já, na fotce vlevo - snad odjakživa jsem milovala jídlo. Jako malá jsem ráda jedla a ochutnávala.
Ale vařit?
To ne, to přišlo až s narozením našich 2 dcer. Vařila jsem, pekla a zásobovala celou rodinu svými výtvory.
Zdravá Porce
Před 7mi lety jsem se pustila do projektu Zdravá Porce a nemyslete si, že to bylo jen tak.
Prostě díky vaření a ochutnávání jsem potřebovala pomoci sama sobě a proto jsem si na míru ušila krabičkovou dietu, kterou až do dneška nabízím dalším a dalším klientům.
Bylinky
Aby jídlo nebylo stále stejné, nadchla mě možnost ještě více do svých pokrmů zakomponovat nové i "staronové" koření a bylinky a proto došlo k propojení s Romčou.

Romča

to je ta usměvavá slečna vpravo - od malička miluje květiny, nádherné stromy a vše kolem přírody.
Přírodu vnímá jako celek, který se skládá z jednotlivých částí, které spolu spolupracují.
Květinářství
Vystudovala floristickou školu, která ji neskutečně bavila a splnila si svůj sen a měla své "vysněné" květinářství,
kde vzniklo spousta vazeb a floristických kurzů. Stále zkouší nové variace a kombinace květin.
Bylinky
V přírodě tráví spoustu času, pozoruje, vnímá její krásu, experimentuje a učí se ze svých chyb při práci na zahrádce.
V současné době se věnuje bylinkám, jak z pohledu jídla (různých kombinací a variací), tak z pohledu estetiky.
No a tady je ta vazba i na jídlo, které zase miluji já.

Tak to bylo pár slov o nás. A teď co Vás v našem kurzu čeká?

Začínáme 13.9.-19.9.2021
a čeká nás celotýdenní on-line kurz v uzavřené FB skupině

Celý týden se budeme věnovat bylinkám z různých úhlů pohledu

  • Každý den jedna bylinka
    Tymián, Majoránka, Bazalka, Oregano, Rozmarýn, Kopr a Libeček + bonusová bylina
  • Naučíte se různé kombinace jak v jídle, tak v jiném provedení
    Bylinky vhodné na grilování, do salátů, na pečené i nepečené dobroty
  • Videorecepty a klasické recepty
    Připravujeme pro Vás praktické ukázky, jak bylinky použít ve formě videoreceptů a ve formě kuchařky.
  • Návody k použití
    Budeme se věnovat tomu, jak je pěstovat. Kde se dají pořídit čerstvé. Jak je správně usušit a skladovat.
  • Aromaterapie
    Domluvily jsme si spolupráci s Janou Urbanovou a ta Vám předá spoustu informací z oblasti aromaterapie. Bylinky totiž k této oblasti patří a řekla bych, že skvěle doplňují informace z oblasti jídla, i pěstování bylinek.
  • Uzavřená FB skupina
    Kurz bude probíhat v uzavřené FB skupině, kde budete moci komunikovat, budete se moci vracet k příspěvkům a komunikovat s ostatními členy i s námi.
  • BONUS - Společné vaření
    Domluvily jsme si, že pro Vás připravíme společné on-line vaření na téma bylinky. V rámci kurzu bude ZDARMA a proběhne 8.10.2021 od 18:00 hodin.
  • BONUS - Naše celotýdenní podpora
    Jako koučky Metody JIH se nespokojíme jen s běžnými informacemi. Kurz bude uzpůsobován Vám a Vašim přáním. Dále také budeme mít vstupy o tom jak pracovat s bylinkami z pohledu energií. Proč nám některá bylinka voní či nevoní. Jak na nás bylinky působí a k čemu nám pomáhají. Jak je možné, že nám některá bylinka nechutná, naše tělo ji nepřijímá anebo máte pocit, že se určité bylinky nedokážete nabažit. To vše a mnoho dalšího v našem kurzu najdete.
  • BONUS - Základy zdravé výživy
    Všechny recepty i použití bylin bude zaměřeno tak, aby byl Váš jídelníček v té zdravější variantě. Bůček od nás nečekejte

Objednávka kurzu

13.-19.9.2021 + on-line vaření 8.10.2021